بهداشتی و مراقبتی

دندانپزشکی کودکان

ما در مجله پزشکی دکتر پوریا محمدپرست با توجه به اهمیت مراقبت از دندان‌های فرشته‌های دوست داشتنی زندگی‌مان نکات کوتاه و مفید برای مراقبت از دندان‌هایشان براش شما والدین عزیز آماده کردیم با ما در وبسایت دکتر پوریا محمدپرست همراه باشید…

دندان‌های شیری

حضور دندان‌های شیری تا حدود سن ۱۱ سالگی در دهان الزامی است و در صورت از دست رفتن آنها مشکلات جدی پیش می‌آید.

که مهمترین آن از دست رفتن فضای مورد نیاز برای رویش دندان‌های دائمی و بهم ریختگی و رویش نابجای آنها است.

ناتوانی در جویدن کامل غذا توسط کودک شما و نازیبایی دندان‌ها هم از مشکلات مهم هستند.

در صورت از دست رفتن زود هنگام این دندان‌ها احتیاج به گذاشتن فضا نگهدار توسط دندانپزشک متخصص اطفال هست.

مسواک زدن کودک

با ما در مجله پزشکی دکتر پوریا محمدپرست همراه باشید تا روش مسواک زدن به کودک دلبندتان را به شما آموزش دهیم.

 

ایجاد یک رفتار مثبت در بهداشت دهان و دندان کودک مستلزم این هست که در درجه‌ی اول والدین و سایر اعضای خانواده مراقبت‌های روتین شامل مسواک و نخ دندان را انجام دهند و کودک شما این رفتار را ببیند.

از حدود شش تا هشت ماهگی با رویش اولین دندان‌های شیری، تمیز کردن دندان‌ها با مسواک و مقدار خیلی کم خمیر دندان اطفال بر عهده‌ی والدین است.

سعی کنید بعد از خوردن شیر یا سایر خوراکی‌ها دندان‌ها را با یک گاز یا پارچه‌ی تمیز پاکیزه کنید و پلاک دندانی یا لایه‌ی نرمی از مواد غذایی و باکتری بر روی دندان‌ها قرار گرفته را حذف کنید.

سالم نگه داشتن دندان‌های شیری و پایین نگه داشتن بار میکروبی دهان تا شش سالگی باعث می‌شود دندان‌های دائمی در محیطی فاقد ریسک پوسیدگی رویش پیدا کنند و سالم بمانند.

 

دهانشویه‌ی کودکان

از زمانی که کودک شما قادر به بیرون ریختن آب دهان هست دهانشویه‌ی مخصوص اطفال یا فلوراید 0.05% می‌تواند استفاده شود تا استحکام مینای دندان افزایش یابد.

 

رژیم غذایی کودک

سعی کنید تا حد امکان خوراکی‌های غیر پوسیدگی‌زا استفاده کنید و از مواد حاوی قند و شکرهای مصنوعی مانند شکر و نوشابه و شیرینی‌جات برای تغذیه‌ی کودک پرهیز کنید.

میوه‌جاتی مانند سیب و هویج و سبزیجاتی مانند کلم بروکلی خوراکی‌های عالی برای میان وعده و رشد و سالم نگه داشتن دندان‌های کودک شماست.

 

برای دندان‌های سالم و زیبا برای کودک دلبندتان از سن دو سالگی و رویش کامل دندان‌های شیری به دندانپزشک متخصص کودکان مراجعه کنید و با انجام کارهایی مانند فلوراید تراپی و فیشور سیلانت و ترمیم‌های ساده کودک را یا فضای دندانپزشکی آشنا کنید تا همکاری کودک با دندانپزشک در آینده بهتر شود.

امیدوارم توانسته باشم اطلاعاتی مختصر و مفید جهت اهمیت به دندان کودکتان از ابتدا به شما داده باشیم. با ما همراه باشید در مجله پزشکی دکتر پوریا محمدپرست همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *